Description

This is an early trending crash coming out of the 4.16 Preview. Users have not provided any additional information.

From Log:

/Game/VirtualRealityBP/Maps/UEDPIE_0_StartupMap.StartupMap (0.006787s)
[2017.04.27-15.17.49:625][383]LogAudioMixerDebug: Audio Device Output Speaker Info:
[2017.04.27-15.17.49:625][383]LogAudioMixerDebug: Name: Speakers (TASCAM UH-7000)
[2017.04.27-15.17.49:625][383]LogAudioMixerDebug: Is Default: Yes
[2017.04.27-15.17.49:625][383]LogAudioMixerDebug: Sample Rate: 44100
[2017.04.27-15.17.49:625][383]LogAudioMixerDebug: Channel Count: 2
[2017.04.27-15.17.49:625][383]LogAudioMixerDebug: Channel Order:
[2017.04.27-15.17.49:625][383]LogAudioMixerDebug: 0: FrontLeft
[2017.04.27-15.17.49:625][383]LogAudioMixerDebug: 1: FrontRight
[2017.04.27-15.17.49:647][383]LogInit: FAudioDevice initialized.
[2017.04.27-15.17.49:663][383]LogStats:Warning: MetaData mismatch. Did you assign a stat to two groups? New //STATGROUP_Threads//AudioMixerRenderThread///Thread_388c_0///####STATCAT_Advanced#### old //STATGROUP_Threads//AudioMixerRenderThread///Thread_2838_0///####STATCAT_Advanced####
[2017.04.27-15.17.49:679][383]LogUObjectGlobals:Warning: Failed to find object 'Class None.'
[2017.04.27-15.17.49:679][383]LogLoad: Game class is 'GameModeBase'
[2017.04.27-15.17.49:683][383]LogWorld: Bringing World /Game/VirtualRealityBP/Maps/UEDPIE_0_StartupMap.StartupMap up for play (max tick rate 60) at 2017.04.27-11.17.49
[2017.04.27-15.17.49:683][383]LogWorld: Bringing up level for play took: 0.002515
[2017.04.27-15.17.49:683][383]LogGameMode: FindPlayerStart: PATHS NOT DEFINED or NO PLAYERSTART with positive rating
[2017.04.27-15.17.49:684][383]PIE: Info Play in editor start time for /Game/VirtualRealityBP/Maps/UEDPIE_0_StartupMap -0.343
[2017.04.27-15.17.49:689][383]LogPhonon: Creating Phonon environment...
Steps to Reproduce

repro steps currently unknown

Callstack
Access violation - code c0000005 (first/second chance not available)

phonon!<Unknown>
phonon!<Unknown>
phonon!<Unknown>
UE4Editor_Phonon!Phonon::FPhononReverb::ProcessMixedAudio() [phononreverb.cpp:221]
UE4Editor_Phonon!FSubmixEffectReverbPlugin::OnProcessAudio() [phononreverb.cpp:280]
UE4Editor_Engine!FSoundEffectSubmix::ProcessAudio() [soundeffectsubmix.cpp:23]
UE4Editor_AudioMixer!Audio::FMixerSubmix::ProcessAudio() [audiomixersubmix.cpp:262]
UE4Editor_AudioMixer!Audio::FMixerSubmix::ProcessAudio() [audiomixersubmix.cpp:197]
UE4Editor_AudioMixer!Audio::FMixerDevice::OnProcessAudioStream() [audiomixerdevice.cpp:338]
UE4Editor_AudioMixer!Audio::IAudioMixerPlatformInterface::Run() [audiomixer.cpp:237]
UE4Editor_Core!FRunnableThreadWin::Run() [windowsrunnablethread.cpp:76]

Have Comments or More Details?

There's no existing public thread on this issue, so head over toAnswerHub just mention UE-44451 in the post.

1
Login to Vote

Fixed
ComponentAudio
Affects Versions4.16
Target Fix4.16
Fix Commit3414673
Main Commit3427032
Release Commit3414673
CreatedApr 27, 2017
ResolvedApr 28, 2017
UpdatedMay 30, 2017