Blurry VR Editor icon when using the small icons settings in the Editor

Tools - VRMode - Jun 20, 2016

Blurry VR Editor icon when using the small icons settings in the Editor ...

GPU Particle Emitters not Inheriting Velocity from Event Generator Particle Module

Rendering - Cascade - Jun 17, 2016

When using an Event Generator in a particle emitter that passes velocity for other emitters to inherit, only CPU emitters take on the velocity, and not the GPU emitters. In the test case/project I ...

Using a FormatText node with Specifier in the same graph as an empty Macro will freeze the editor

Gameplay - Blueprint - Jun 17, 2016

Using a FormatText node with Specifier in the same graph as an empty Macro will freeze the editor. Not using the Specifier or deleting the unused Marco will allow the BP to compile fine. **Only rep ...

Crash when Deleting Concatenator Node while Playing Sound Cue

Audio - Jun 16, 2016

A crash occurs when deleting a Concatenator node while a Sound Cue is playing. Link to Crashreport [Link Removed] ...

Setting color in linear color struct variable within another struct crashes the editor

Gameplay - Blueprint - Jun 16, 2016

Setting color in linear color struct variable within another struct crashes the editor. Frequency: 4/4 Regression (yes) issue (does not) occur in 4.11.2 ...

Blueprint based Procedural Foliage parameter changes not being reflected after resimulation

Tools - Foliage - Jun 15, 2016

Frequency: 5/5 Procedural Foliage created via the Blueprint method only reflects parameter changes on resimulation if the parameter in the Blueprint has been modified then compiled. After that, you ...

CameraVectorWS Input Data as Post Process Blendable not Rendering Correctly

Rendering - Apr 6, 2016

When calling a post process blendable to the screen using the CameraVectorWS input data, only the geometry is effected and not the screen space. Note I sent an email out about this issue, and it ha ...

Investigate Tessellation Performance on Landscape

Tools - Landscape - Apr 22, 2015

I have been seeing a few answerhub threads about very low performance on tessellation with landscape. What is puzzling is that it does not seem to change performance whether low or high tessellatio ...

Media Sound Wave Does Not Play after Packaging

Tools - Mar 19, 2015

After testing multiple different ways to get a Media Sound Wave to play in sync with the associated Media Player Asset, I feel it is very hard to get the sound to even play. Not mentioning getting i ...