Description

Sequencer animation stutter when using Run Dedicated Server causes character to drift. This doesn't happen when "Run Dedicated Server" is disabled.

Licensee Description:

We are having an issue with pawns staying steady on rotating moving platforms. We made the switch a while back to using a character movement controller ('Walking' movement mode) for moving pawns through the experience. While this works great for the most part, there is a slight stutter during a sequence where the characters are moved by a slightly rotating platform. The rotation is very subtle (~20 degrees of rotation over ~30 seconds), and the best I can describe the issue is it looks like a slight drift with a position correction occurring approximately 1-2 times per second. The platform movement is controlled by a level sequence

Steps to Reproduce
  1. Open the attached test project
  2. Select the Arrow Dropdown beside of Play
  3. Enable "Run Dedicated Server"
  4. PIE

Results: The characters standing on the moving platform will have a slight jitter that will cause them to slowly move on the platform

Expected: For the characters to stay in place and not slowly move around the platform (This is the behavior when "Run Dedicated Server" is disabled)

Have Comments or More Details?

There's no existing public thread on this issue, so head over toAnswerHub just mention UE-51322 in the post.

2
Login to Vote

Non-Issue
ComponentSequencer
Affects Versions4.16.34.17.24.184.19
Target Fix4.22
CreatedOct 16, 2017
ResolvedJan 11, 2019
UpdatedJan 11, 2019